Winter Classic a Városligetben!

0

Alig ért véget a HÉTNEMZETI HOKI7, máris itt a Winter Classic hoki őrület a városligeti műjégpályán! A jégkorongot szerető és értő szurkolóknak akár karácsonyi ajándék gyanánt is szolgálhat ez a torna, lévén pont az ünnepek időszakában rendezik!

Már bevett szokás, hogy a hazai hoki sportág az év végén megidézi az elmúlt idők varázsát, amikor még a mérkőzések javarésze fedett lelátok híján a szabadég alatt zajlott. Ezt a különleges élményt csak fokozza az az impozáns környezet, amelyet együttesen a kivilágított pálya és a Vajdahunyad vár varázsol. J

Kicsit múltidézés, kicsit újból gyerekkor, kicsit más, mint a megszokott… Ezekért az üdítő kuriózumokért is érdemes lesz ellátogatni az idei Winter Classicra. Ha ehhez hozzávesszük, hogy bizonyára remek mérkőzéseket, parázs csatákat és gólokat láthatunk, valamint azokat a résztvevőket, amelyek ellen a 2013-as sikerét elérte a Fehérvár AV19.

 

aaaaat

 

A magyar klub először a címvédő Red Bull Salzburg csapata ellen lép jégre, majd rövid pihenő után a „rekordbajnok” KAC legénységével fog összecsapni.

Ha nem is várunk a három évvel ezelőttihez hasonló, 6-3-as hazai győzelmet, azért reménykedni lehet… Szurkolni pedig ajánlott!

 

WINTER CLASSIC PROGRAM, városligeti műjégpálya:
December 28., 20.00: EBEL, Fehérvár AV19–Red Bull Salzburg

December 29., 16.00: Mol Liga, UTE–Csíkszereda

December 29., 20.00: Mol Liga, MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék

December 30., 20.00: EBEL, Fehérvár AV19–KAC Klagenfurt