Volentér Balázs átvette a bajnoki címeiért járó elismeréseket!

0

Az elmúlt hétvégén rendezték a hazai gyorsasági autós bajnokság díjkiosztó estjét, melyen partnerünk, Volentér Balázs is érdekelt volt. Alighanem jómaga is régóta várta már ezt a napot.

Volentér Balázs az idei esztendőnek esélyesként vágott neki, nem titkolt cél volt számára a formula autók között a Renault kategóriában az első helyen végezni. Nem volt zökkenőmentes az út, amíg mindezt beváltotta, ám a szezon második felére végül a szerencse és a technikai háttér is összeállt.

Ennek eredményei már ismertek: a Renault kupa mellett az abszolút magyar bajnoki címet is sikerült elhódítani a fiatal pilótának. Az impozáns Ramada Resort Hotelben rendezett gálán ebből az apropóból kétszer is a színpadra szólították a tehetséges versenyzőt, melyről hoztunk egy pár képet, és Balázs rövid beszámolóját:

„Tegnap este hivatalosan is lezártuk a 2016-os szezont az Autós Gyorsasági Bajnokság év végi díjátadó gálájával, ahol végre átvehettem az idei és egyben eddigi pályafutásom két legnagyszerűbb díját! Előbb a Formula Renault kategória bajnoki címéért járó trófeát emelhettem a magasba, majd pedig ezt követően az abszolút bajnoki címért járó serleget “kaparinthattam meg”!”

A mi részünkről már a győzelem pillanatában elhangzott a gratuláció, de ezúton is szeretnénk kifejezni elismerésünket: Szép volt Bazsi!!

 

abbabba

 

abbbbbaa

 

abaacc

 

abbbs

 

 

Jelenleg a hosszú téli szünet van terítéken, de hősünk nem lazít, igyekszik magát a lehető-legjobb formában tartani. Pályafutását egyelőre nem tudni hol folytatja, azonban Balázs szeretne minden eshetőségre felkészülni, hogy rajta ne múljon az esetleges előrelépés.

 

Képek: Kollár Attila