“Víz, amely megérint”

0

Létezik egy ásványvíz, amely több puszta szomjoltónál: „Víz, amely megérint!”

Ez a peridot, természetes ásványvíz, amely energizál, regenerál. Belátható, hogy ezek a tulajdonságok különösen fontosak az egészségtudatosság ápojjterén, valamint a sportban is, így érdemes e termékkel kicsit közelebbről is megismerkedni. A megismerkedésben pedig Takács Judit, a Peridot-Line Kft. ügyvezetője segített a Sportivo.hu-nak.

S: Hogyan mutatná be a terméket?

TJ: A Peridot ásványvíz összetétele ideális, ami elsősorban a lúgossága és a természetesen alacsony deutérium-tartalma miatt mondható el. Még az is egy fontos erény, hogy az anionok és kationok aránya kiegyenlített. Nem tartalmaz nehézfémeket, valamint nehezen ürülő ásványi anyagokat. Fontos megemlíteni, hogy a Peridot ásványvíz, élettanilag igen hasznos ásványi anyagokkal tölti fel a sejteket.

S: Mit eredményez mindez?

TJ: Hatékonyan energizál, pótolja az izzadás által elveszett ásványokat. Rendkívül kedvező az emésztésben, pl. kifejezetten jótékonyan hat a refluxban szenvedőknek. A pattanások elmúlnak, és számos betegségben szenvedők fedeztek fel javulást a víz rendszeres fogyasztása alkalmával. Fontos azonban tisztázni, hogy a Peridot ásványvíz önmagában nem gyógyít. Viszont az által, hogy feltölti a sejteket jó víz állománnyal, így a saját szervezet kezd el reagálni, azaz küzdeni bizonyos meglévő problémákkal. Figyelünk a részletekre, például a palackunk a legmagasabb minőségi kategóriának felel meg, és bizonyos mértékben több a természetben lebomló anyagból készül. Továbbá, a Peridot ásványvíz, úgy kerül a palackba, ahogyan az feljön a földből. Csak a hatóságilag megszabott kötelező szűrőberendezéseken kell keresztül mennie. Nincs szükség semmilyen kezelésre, csak a természet található a palackban!

S: Hogyan találtak rá a kútra?

TJ: Őszintén? Véletlenül! Eleinte nem is sejtettük, hogy milyen kincsre leltünk. Kezdetben a vizet egyiptomi exportra szántuk ezért, fontos volt a terület elhelyezkedése, hogy a szállíthatóság minél könnyebb legyen. Azonban menet közben apránként jöttek a felfedezések a víz nagyszerű tulajdonságairól, mint például a lúgosság vagy a természetesen alacsony deutérium tartalom.

S: Mi volt az első lényeges felismerés?

TJ: Nagyjából öt évvel ezelőtt édesanyám a Péterfy Sándor utcai kórházban feküdt, én vittem neki a Peridot vízből és kértem, hogy minél többet igyon belőle, mert igen jó a hatása. A mellette lévő ágyon egy kemoterápiával kezelt hölgy lábadozott.A kemoterápia utáni borzalmas hányás miatt, infúzióval kellett kezelni. A beteg hozzátartozója meghallotta, hogy miket mondok édesanyámnak a vízről. Ezért később kért belőle, és lassanként elkezdte itatgatni a testvérét. Majd, másnapra abbamaradt a hányás, azután már kekszet is tudott enni. Kért még pár palackkal, és csak ezt itta, majd harmadnapra már teljesen elmúltak a tünetek! Nagyon elgondolkoztatott bennünket, hogy mi lehet ennek az oka.

S: Átütő eredmény pár nap alatt?

TJ: Igen, ezt követően más hasonló betegnek is ajánlották az orvosok, a hatás nem maradt el. Ezután – az okokat keresve – bevizsgáltattuk az ásványvizet az MTA Geokémiai Kutatóintézetével. Majd amikor meglett az eredmény, ekkor tudtuk meg, hogy természetesen alacsony a deutérium tartalma a víznek. Majd, minél több vizsgálatot végeztek, annál több korábban rejtett összetevőjére és jó tulajdonságára derült fény. Így fedezték fel pl. a vízben többek között a metakovasavat is, aminek élettani hatásai kiválóak, az emberi szervezetre!

A jelenlegi kutatási eredmények alapján, a világon rendkívül kevés helyen lehet ilyen adottságokkal rendelkező vizet bányászni. Például, Kanadában található ilyen adottságokkal rendelkező ásványvíz. Ennek a kútnak hatalmas előnye az is, hogy pozitívos, vagyis a megfelelő kivételi paraméterek mellett, kimeríthetetlen a kút vízkészlete.

894057 293283744138977 445956715 oS: Milyen stratégiát követnek a reklámozásban?

TJ: A Peridot ásványvizet nem tudtuk bekategorizálni, hiszen mindenkinek csak ajánlani tudjuk, 6 hónapos kortól. Prémium kategóriás ásványvizünk szervezetre gyakorolt jótékony hatásai annyira sokrétűek, hogy amennyiben kiválasztunk egy-egy célcsoportot, kizártunk volna olyan fogyasztókat, akik szintén élvezni tudnák a termék előnyeit. Emiatt végül úgy döntöttünk, hogy a Peridotot alapvetően az egészségtudatos vásárlóknak ajánljuk majd. A népszerűsítés érdekében egyszer volt egy óriásplakát-kampányunk, aminek után követése is volt, amely eléggé jól sikerült. Több új kereskedőt eredményezett cégünknek. Majd rájöttünk egy bicikli verseny alkalmával, hogy a sportolóknak rendkívül jó a víz hatása.     Mind ezek közben, szinte magától elkezdődött egyfajta érdekes és hiteles ismertetése a víznek, amit úgy hívnak, hogy suttogó reklám. A fogyasztók, akik a jótékony hatást valóban megtapasztalták, ajánlani kezdték egymásnak.

S: Ez hogyan vált be?

TJ: Ez az önmagától kialakult reklám, hozta ennek a víznek a legjobb népszerűsítését. Majd egyre több sportoló is fogyasztotta a vizet, végül a hozzá tartozók is. Termékünket nem csak olyanok kedvelik, akik a szponzori megállapodás értelmében hozzájutnak, a jótékony hatás ugyanis más sportágat űzőknél is érződik. A suttogó marketing bevált és működik! A fogyókúrázók is felfedezték maguknak, hiszen a lúgosítás, mint tudjuk, elősegíti a fogyást.

S: Hogyan támogatják a sportot és a sportolókat?

TJ: Három egyesületet vagyunk képesek jelenleg támogatni, bár igény lenne más sportágak részéről is. Először a Magyar Öttusa Szövetség keresett meg bennünket, majd a Budapest Honvéddal alakult ki egy igen jó együttműködés, végül az Érdi kézilabda csapatát kezdtük szponzorálni. Mindhárom helyen vállaltuk a megfelelő vízmennyiség biztosítását. A sportolók nagyon szeretik és, nem egy olyan sztorit hallottunk, hogy néha el kell zárni, hogy a versenyekre vagy meccsnapokra is maradjon, mert a havi mennyiség ellenkező esetben igen hamar elapadna. Érzik ugyanis az energizáló hatást, valamint hogy a tejsavó-képződés gátlása miatt könnyebben regenerálódnak kisebb az izomláz mértéke.