Újabb kollekció – Vagány cuccok Kun Ádámtól és a Dorkotól

0

Eltudtok annál szuperebb dolgot képzelni, mint amikor egy kiváló, magyar bmx flatland világbajnok és a Dorko egyesül? Hát aligha. Ez most megtörtént.

Menő Dorkos kollekcióval állt elő Kun Ádám. A flatlandes igyekezett az egyéniségét is belevinni a kollekcióba, de emellett arra is törekedett, hogy vagány, letisztult pólókkal álljon elő, amit nem csak a gördeszkások és bmx-esek kapnak szívesen magukra, de akár mi is simán felvennénk az utcára.

Amit Ádámról tudni kell: karrierje kezdete óta az egyediségre törekszik, olyan sportágat választott, amelyet csak kevesen űznek. Szerinte „a sport lényege az egyéniség és a stílus”, ezért saját trükkjei kidolgozásával már igazi példakép vált belőle. „Mindenki más karaktert képvisel, olyan mutatványokat csinál, amilyeneket csak szeretne.” A Dorkoval készült közös t-shirt kollekcióval Ádám szeretné kifejezni, mit is jelent számára a ’flatland’. „Az erőpróbák és az edzések közben a legfontosabb, hogy folyamatosan motivált legyen a versenyző.” Ádám munkája egyben a hobbyja és szenvedélye is, ezért lendülete és motivációja törhetetlen. A sport iránti szeretete és elhivatottsága inspirálta ezeket a ’sport street style’ Dorko pólókat is. A ’DRK x Kun Adam’ kollekcióval Ádám ösztönözni szeretné a kezdő fiatalokat, hogy nem szabad feladni, igaz a “legnehezebb dolog a freestyle-ban a dolog szépsége is: mivel nincs edzőnk, ezért saját magunkat kell motiválnunk, de ez egy ugyanolyan sport, mint a többi, könnyen a szenvedélyeddé válik, ha érzed magadban a kihívást és a sport iránti szeretetet.”

  • Nagyon meglepett a megkeresés, de egyben szuperül is esett. Remek brigáddal dolgozhatom együtt, közösen tervezünk meg mindent, és abszolút nyitottak mindenre, ami megfordul a fejemben – mesélte Ádám nekünk. – A mostani pólók egyszerűek, az egyiken a No Bad Days, a másikon pedig a Get Lost felírat van, amibe azt gondol bele mindenki, amit akar. Jövőre pedig extrábbal tervezek kijönni, ami önmagában ugyan ilyen egyszerű lesz, mégis jól fog kinézni.