Titkok Magyarország és Nikolas kapcsolatáról

0

Kis hazánk számos külföldi látogató és sztár szívébe belopta már magát. Azt mondják, az ország és főleg a főváros kisugárzása, meghitt hangulata maradásra ösztönzi őket. Budapest egyike a leglátogatottabb helyszíneknek és bizton állíthatom, hogy nem ok nélkül.

A főváros vonzása Szabó Nikolast is megérintette, aki az elmúlt időszakban szinte napi szinten feltűnt hol a belváros egyik éttermében, hol pedig a rakparton. A szlovák tehetség elárulta mi is ennek az oka, valamint „mély” kérdésekről is beszélgettünk.

Hogyan tudnád leírni saját magadat? Te hogyan látod Szabó Nikolast?

Motivált, céltudatos, gyors. Ezen jellemvonásaim az élet szinte minden területén megmutatkoznak. Napi szinten edzek, van úgy, hogy akár többször is. Bevallom, ez nem mindig könnyű, azonban tudom, hogy a hozzáállásommal és kemény munkával, amit a felkészülésekbe fektetek, egyszer minden álmomat valóra válthatom.

Mi a végső célod az életben és a karrieredben?

Azt szeretném csinálni a mindennapjaimban, amit a világon a legjobban szeretek, versenyezni. Igyekszem olyan emberekkel körülvenni magamat, akik támogatnak, inspirálnak a fejlődésre, akikkel boldog vagyok és élvezem az élet minden egyes pillanatát.

Mi köt téged Magyarországhoz?

Igen közel áll hozzám az ország. Szó szerint egy híd választ csupán el tőle. Rengeteg magyar barátom, ismerősöm van, akikkel sokat találkozunk és bizonyos szempontból munka is köt ide. Szerintem egy nagyon szép és vidám ország, ahol soha nem lehet unatkozni.

Mostanában egyre gyakrabban látunk téged Budapesten. El tudnád egyszer képzelni az életedet a fővárosunkban?

Igen, teljes mértékben. Budapest az egyik kedvenc városom, sőt igazából itt van a “következő sarkon”.  Csupán ötven kilométerre lakok a fővárostól, így amint csak tehetem kiruccanok oda, akár hetente többször is. Nagyon szeretem a nagyvárosi életet, azt ami este él, ki van világítva, hallani lehet a villamos hangját, az embereket… Imádom a rakpartot és a belvárost. Gyakran fordul elő, hogy csak úgy lazítás, kikapcsolódásképpen eljövök sétálni, vagy kocsikázni, és mint említetted, egyre gyakrabban.