Team HTS KTM – kőkemény menetelés a gyáli utolsó OB fordulón!

0

Szvoboda Bence, Hugyecz Erik, Kiss Márk és Varga Imre vasárnap Gyálon pattant nyeregbe, az MX OB utolsó versenynapján. A Team HTS KTM-es fiúk nevükhöz méltón teljesítettek, és szép eredményeket produkálva zárták az aktuális magyar versenyszezont.

 

Ifjabb Varga Imre „Mimo” első, felnőttek között begyűjtött bajnoki címének örülhetett. Az MX2-ben és a Juniorok között is legyőzhetetlennek bizonyuló fiatalember mindkét kategóriát remek teljesítménnyel nyerte. A tizenhét esztendős gyirmóti srácra érdemes lesz odafigyelni, egész biztosan még szép pillanatokat fog okozni az érte szorítóknak.

 

amimo

 

Szvoboda Bence már papíron is kilencszeres bajnok. A vasárnapi finálén mindössze egyetlen pontra volt szüksége Bencének, hogy megszerezze az újabb év végi elsőséget, de nem volt könnyűn napja a HTS KTM pilótájának. Derék és térdfájdalmai is hátráltatták az elmúlt idők során, így talán a saját magával folytatott küzdelem még jobban megterhelte, mint a versenytársaival történő csaták. Ám ő mindennek ellenére rajthoz állt, és két stabil futammal Hugyecz Erik és Szőke Márk mögött a harmadik helyen végzett. Ez volt az idei egyetlen verseny, amit nem Szvoboda Bence nyert az MX1 kategóriában – a teljesítménye még leírva is demoralizáló.

 

aszbenc

 

Hugyecz Erik fél év szünet után nem sokat törődött a visszarázódással, első versenyén rögtön a második helyen végzett az MX1-esek futamában a gyáli OB-finálén, majd későbbi győzelmével az összetettet is megnyerte. Nehéz, vagy mély pálya ide, erős mezőny, komoly ellenfelek oda, Erik jelezte, hogy visszatért!

 

ahugy

 

Kiss Márknak sem kell szégyenkeznie, a gyáli első versenyén MX-2 kategóriában a harmadik helyen végzett, míg az utolsó etapban a második pozícióba tudott odaérni – itt is zárta az összetett napi, és az éves értékelést is!

 

akissm