Pörög az élet – Nádas Ádám és társa Mexikóban műsorozik

0
Fotó: Körősi Tamás

Nádas Ádám, akrobatikus korcsolyázó és társa jelenleg Mexikóban bűvöli el a nézőket a különleges és egyedi led-es show-val. Interneten értük utol, hogy meséljen nekünk egy kicsit, hogyan is néz ki a kint töltött időszak.

  • Kezdésnek hadd meséljem el, hogy úgy néz ki, a ledekkel felszerelt ruhánk nagyon befut, ugyanis már most rengeteg felkérés érkezett hozzánk, több nagy cégtől is, akik szeretnének minket látni a műsorukban. Lehet, most az egész nyarunk abból fog állni, hogy ezeket a ruhákat gyártjuk, mert rengeteg kell majd belőle. Ez számunkra nagyon szuper. Tehát az egyik ok, hogy itt vagyunk Mexikóban, hogy elindítjuk a tárgyalásokat a jövőre nézve, hogy mik az elképzelések velünk kapcsolatban, illetve nekünk is. Emellett már felkerestek minket Kanadából, és a Holiday On Ice is tervezi velünk a következő éveket.

A rengeteg felkérés azt jelenti, hogy ez valami nagyon extra dolog, így felmerül az emberben a kérdés, hogy ez szép és jó, de hogyan lesznek az Ádámék egyszerre több különböző országban is. Természetesen nem tudják magukat klónoztatni, így arra a megállapításra jutottak, hogy bővíteni szeretnék a csapatot, ha nem is mindent, de azért egynél több fellépést is eltudjanak vállalni ugyan abban az időben.

  • Nulla-huszonnégy ezen pörög az agyam, hogy mit, hogyan rakjunk össze. Már gondoltam más korisokra is, akiket esetleg majd betanítunk. Tehát növekedünk.

Miután kitárgyaltuk a jövőt, visszacsöppentünk a jelenben. Ádám elmondta, hogy Mexikóban hasonló showban vesznek részt, mint a Holiday On Ice. Úgy kell elképzelni, hogy a számok nem függnek egymástól, egy-két kivétellel. Van három szám, ami spanyolos motívumot hordoz magában, majd ismét három, ami a Magic/bűvész vonalat képviseli. A mexikói showban a populáris számok az alap, és arra készítenek akrobatikus, táncos számokat. Van olyan város, ahol hat hétig játszanak, ez idő alatt három és fél millió ember nézi meg őket. Napi három fellépés, egy előadáson hat-hét ezer ülőhely, és csak tippelni lehet mennyi álló, az esti előadásokon a lépcsőkön is ülnek. Ez rendkívüli dolog. Az előadás egy nagy fesztivál része ként működik, ahol többféle műsort, koncerteket nézhetnek meg az emberek, vásárolgathatnak, szolgáltatásokat vehetnek igényben.

Fotó: Nádas Ádám

Ezt egész Mexikóban végig viszik a nagyobb városokban, de vannak helyek, amik veszélyesek, ezért mi oda nem megyünk el. –folytatta Ádám a bemutatót. – Nem igazán a turista városokban lépünk fel. Volt már rá példa, hogy hallottam, hogy ropognak a fegyverek. Az biztos, hogy ezek nem mindennapi élmények

Talán nem csak a Sportivo nevében mondhatjuk, de Ádámékat már szívesen látnánk itthon is, így arra terelődött a szó. Úgy tervezik, hogy Mexikó után végre haza jönnek egy kevés időre, de ebben nem lehetünk biztosak, hisz a mondás is tartja: „Ember tervez, Isten végez.”.

Fotó: Nádas Ádám