Ötven nappal Rio előtt – Horváth Bence kajakozó!

0

Ötven nappal a riói olimpia előtt… Sajtótájékoztatóra voltunk hivatalosak, ahol az Olimpia Bizottság beszámolt az érintettekkel kapcsolatos intézkedésekről, az előkészületek végső fázisáról, a logisztikáról. Itt készült interjúinkkal sorozatot indítunk, melyeket holnaptól fogva öt napon keresztül követhettek majd!Horváth Bence kajakozó mesélt nekünk!

Az utolsó pillanatban lett meg a verseny, és ezzel együtt a kijutás. Hogy érzed magad?

Remekül! Kívánom neked, hogy te is érezd magad így, tapasztald meg ezt, mert elmondhatatlan! Tökéletesen és kiegyensúlyozottan vagyok!

 

Számítottál a sikerre?

Őszintén? A válogatón, vagy előtte? A válogatón, most vasárnap igen, mindenképp azt mondom, hogy számítottam rá. Sok mindenkit meglepett a sikerem, de engem nem, és azt kell mondanom, hogy ez az egészben a legjobb. Bíztam magamban!

 

Teljesen „odakerültél” agyban is rióba, vagy még azért kicsit neked is hihetetlen, bármennyire is számítottál rá…

Nem hihetetlen, igazából még nem akarok vele foglalkozni. Az edzőtáborban majd ráérek ezzel foglalkozni, most az a dolgom, hogy interjút adjak neked! (nevet) Nem akarom magam még ezzel mentálisan terhelni egyelőre, még van egy kis időnk az olimpiáig. Elvárásokat még ne is kérdezz, bármilyen fura, még nem fogalmazódott ez meg bennem sem. Dolgozom tovább ugyanúgy, mint eddig, és akkor csak jól jöhetek ki belőle!

 

Dunavarsányban készültök?

Nem, ezen a héten Győrben vagyunk, jövőhét szerdán megyünk Oroszországba, Moszkvába, utána pedig Szolnokon készülünk tovább. Folyamatosan mozgásban vagyunk, ez azért elég sokat kivesz az emberből – én ráadásul Tatán lakom, így mindennap ingázom, autózom le és fel. De örömmel teszem!