Ostya és a DORKO – Érkezik a saját kollekció!

0

Hatalmas büszkeséggel tölti el a Sportivo stábját az, ami az elmúlt napokban megesett velünk. Egyik partnerünkkel ugyanis, Petrányi Lajossal különleges és nem mindennapi dolog történt.

Ostya, gördeszkás. Gondolom, ti is láttatok már az utcán gurulni gyerekeket, akikről azt hittétek, ez egy aranyos hobbi vagy valami ilyesmi. Hát nem. Ez sokkal többet jelent annál. Mi meg sem tudjuk fogalmazni, csak az, aki űzi ezt a sportot.

Ostya így beszél róla: 11 éve csöppentem bele a gördeszkázás életérzésbe és teljesen a függőjévé váltam. Amikor csak suhansz az utcán és olliezod át a csatornafedőket egymás után vagy végre beadsz egy trükköt, amiről évek óta csak álmodsz. Amikor mindegy, hogy merre jársz a világban, összefutsz egy vadidegen deszkással es egyből barátok vagytok, mert ugyanannak a dolognak vagytok a rabjai. Ez az érzés kifejezhetetlen.

Fotó: Pálfi Balázs

Sokszor megy a vita azon, hogy mi is pontosan a gördeszkázás. Sport? Életérzés? Én úgy vagyok vele, hogy a gördeszkázás attól lesz több, mint sport vagy életérzés, hogy mindig képes megújulni.

De miért is beszélünk most erről? Hát az a nem semmi dolog látott napvilágot, hogy Ostyát felkérte a DORKO, tervezze meg a saját kollekcióját. WOW. Ostya nem csak a színekre, az anyagokra, vagy a stílusra figyelt oda, hanem olyan kollekciót tervezett, amibe belevitt mindent, amit fentebb leírt a gördeszkáról. Az érzést, a szerelmet, amit eziránt a sport iránt érez. Mindezt pedig a DORKO tette lehetővé.

Gratulálunk! Alig várjuk, hogy június 21-én a Fröccsteraszon mindannyian szemügyre vehessük a különleges összeállítást! Szerintem, nektek is ott a helyetek!