Négy nap Hong Kongban – a Face Team kalandjai!

0

A FaceTeam legutóbbi fellépése nagyon messze volt hazánktól, egészen Hong Kongig utaztak, hogy bemutassák, mit tudnak. De ez nem újszerű dolog, hiszen a Takács Áron vezette akrobatikus kosárlabda csapat rendszeresen járja, jó formán az egész világot.

0d77511af28edff9982f6b0b2eb7aca3_xl

Ez alkalommal úgy tekinthetünk bepillantást az utazásukba, hogy maga az egyik fellépő, Dagisztháni Kerim meséli el nekünk. Kerim egyébként a FaceTeam saját nevelésű utánpótlásában fejlődött addig, míg eljutott erre a szintre, hogy a felnőtt csapattal utazhat és léphet fel.

„ Másfél év után kaptam lehetőséget, hogy a FaceTeammel Hong Kongba utazhassak, és részt vegyek a showban. Az egész egy nagyon hosszú repülőúttal indult. Először Amszterdamban értünk földet, de nem tartott sokáig, hiszen egy másik géppel egyből indultunk is tovább a japán nagyvárosba. Kicsit megrázó volt a tizenegy órás folyamatos ülés a repülőn. Másnap, amikor megérkeztünk, nagyon fáradt voltam. Még szerencse, hogy az nap még nem volt fellépésünk. Első este felmentünk az ottani hegy tetején lévő kilátóba. Rendkívül élveztem azt az estét, a hegyről be lehetett látni az egész várost. Gyönyörű volt. Következő nap volt két fellépés, amik egészen jól sikerültek, de a másik kettő, ami vasárnap volt, azok még jobbak voltak.

Volt egy valami, ami nagyon nem fogott meg, méghozzá az ottani ételek. Viszont vasárnap ismét kirándultunk egyet. Felsétáltunk egy templomhoz, az oda vezető lépcsőút mentén 1000 db Buddha-szobor volt látható. Különleges élmény volt. Sajnos, az volt az utolsó, hiszen este már indultunk is vissza. Felejthetetlen volt ez a négy nagy a csapattal. Remélem, sok ilyen élményben lesz még részem.”