Nagy Norbi átvehette a jól megérdemelt trófeákat!

0

Egy héttel ezelőtt került megrendezésre a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség díjátadó gálája, amelyen partnerünk, Nagy Norbert is érdekelt volt.

Az estélyen, melyet az eddigi évekhez hasonlóan, a Ramada Hotelben tartottak meg az ETCC-ben vitézkedő Nagy Norbert két igen kiemelkedő díjat vehetett át. Elsőként a hegyi bajnokság megnyeréséért járó trófeát, majd ezt követően egy különdíjat is neki ítéltek a hazai szakértők, melyet a kiemelkedő nemzetközi eredményeiért emelhetett a magasba a fiatal tehetség.

„ A gálaestélyen két díjat vehettem át, az egyiket a mátrai hegyi versenyen elért győzelmemért az F-3500-as kategóriában, valamint kaptam egy külön elismerést is, amit a kiemelkedő nemzetközi eredményeimért ítéltek nekem. Nagyon jól esett, hiszen ezt nem egy konkrét eredményért kaptam, így ez egy külön elismerés volt számomra. Nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy jövőre is jogosult leszek hasonló díjak odaítélésekor.” –számolt be magazinunknak Norbi.

aaaaaaaaam2

Jómagam és szerkesztőségünk egész stábja nevében pedig szeretném megragadni az alkalmat, hogy még egyszer gratuláljak az elért sikerekhez: Gratulálunk Norbi és további sok sikert!