Kun Ádám harmadik a FISE világkupán – beszámoló!

0

Kun Ádám számára ismeretlen fogalom az elfecsérelt idő. Ha épp nem egy világkupa sorozaton szerepel, akkor szponzori eseményeket, meghívásokat teljesít, messze a hazától bizonyít – a magyar Flatland image-t tovább építve!

„Az edmontoni szereplésem után Kínában lett volna az utolsó állomás, ám mivel nem rendeztek flatland versenyt, csak díjátadó volt a kategóriánknak, így sajnos nem tudtam elutazni. De panaszra semmi okom, mivel a négy fordulóból a legjobb két eredmény számított az év végi elszámolásnál, így összesítettben a harmadik lettem a FISE világkupán! Néhány napja jöttem csak haza egy közép amerikai túráról, Panamában jártam, Costa Rica érintésével. A szponzoromnak kellett bemutatót csinálnom, de az elfoglaltság mellett bőven jutott a szabadidőből is. Volt időm megnézni a helyi látványosságokat, érdekességeket, ennek nagyon örültem, mert még ezt megelőzően nem jártam ebben a térségben. Lenyűgözött, amit láttam!

 

apann

 

Hosszú évek után is örömmel és boldogsággal tölt el az, hogy ilyen helyekre eljuthatok a bicajozással! Időközben megérkezett az új, saját tervezésű vázam, ez is egy nagyon klassz történet. Ennél a cégnél már ez a harmadik ilyen konstrukció, amit én álmodtam meg, vetettem papírra, ők pedig minden igényt kielégítve legyártották azt. Az alakjától kezdve a súlyán át a csövek falvastagságáig, mindenben rám hagyatkoznak. Most fogom elkezdeni tesztelni, remélem már egy fedett edzőhelyen. Idén elvileg nincs több feladat, mind a bemutató, mind a versenyszezon véget ért, de természetesen azért kivételek lehetnek, soha ne mond, hogy soha! Tavaly ilyenkor is ezt mondtam, és decemberben még mentem Japánba, Lengyelországba, de lehet, hogy jövő héten már Franciaországba lesz jelenésem – ami a szépsége, az a nehézsége is!

Jelenleg a téli felkészülésre kell hangsúlyt fektetni, ez az időszak a legfontosabb, alapjában határozza meg a következő évet. A hazai extrém sportolók többségéhez hasonlóan nekem is a télvízi edzőhely kérdése a legnagyobb problémát, pedig úgy gondolom, ha lennének lehetőségeim, még jobb teljesítményre is képes lehetnék! Addig is személyi edző segítségével csinálom a dolog erőfejlesztő részét, súlyzós, sajáttömeges és kardio edzésekkel, konditeremben dolgozom. Erre most az elmúlt éveknél jobban szeretnék koncentrálni, a szezon során minden irányból rengeteg terhelést kaptam, csak előnyömre válik, ha erre hatványozottabban figyelek!

 

aaaaaac

 

Úgy érzem, az idei évem nagyon jól sikerült, egy szavam nem lehet, de azért csak ott motoszkál bennem a kisördög, hogy ha rendelkeznék megfelelő lehetőségekkel a téli hónapokban…”