Kollár Panna – Soha nem hajtunk fejet!

0

A Videotonnál sincs megállás! A székesfehérvári futballcsapat női ága zsúfolt és fárasztó heteket tudhat maga mögött, ám a győzelem és a sportág szeretete mindenért kárpótolta a játékosokat.

Kollár Pannával, a Vidi kiváló hálóőrével elemezgettük kicsit az eseményeket.

Hogyan látod a szezonotokat?

Az őszi idény, nem úgy sikerült, ahogyan azt az elején gondoltuk. Tíz meccsből három győzelem, ugyan ennyi döntetlen és négy vereség jutott nekünk. Voltak olyan mérkőzések, amik hozhatóak lettek volna, ám mégis kikaptunk. Bízom benne, hogy tavasszal jobb eredmények fognak születni.

Hogyan folytak a felkészülések?

Mind a felkészülés, mind a szezon alatt heti négy alkalommal edzettünk. Nekem – mint kapusnak- ezek mellett kettő kapusedzésem is volt. Persze voltak olyan helyzetek, amikor az iskola miatt ki kellett hagynom 1-2 ilyen alkalmat, mert sok volt a tanulni valóm, tekintve, hogy ez az utolsó középiskolai évem.

aaaaaaaaaaaap1

Milyennek értékeled a teljesítményedet?

Sajnos nem sikerült úgy, ahogyan azt szerettük volna, de mi mégis emelt fővel viseljük ezt el. Személy szerint tudom és érzem is, hogy nem nyújtottam minden alkalommal a maximumot. Ezt igyekszem kijavítani és a tavaszi évadban újult erővel pályára lépni, a legjobbat kihozni önmagamból.

Ki volt az idény legnehezebb ellenfele?

Véleményem szerint a DVTK – Diósgyőr csapata-. Tudtuk, hogy egy erős ellenféllel kell szembe néznünk, ám mégsem hajtottunk előttük fejet. Annak ellenére, hogy 8:0-ra kikaptunk, a magunk módján oda tettük magunkat a mérkőzésen.

Mit vársz a következő meccsre?

Ezen a héten vasárnap elérkezünk az őszi szezon utolsó megmérettetéséhez. A tabellán a 10. helyen lévő Paksot fogadjuk itthon. Bízom benne, hogy nyertes játékkal zárunk. Mindenképpen győzelmet várok magunktól és remélem, hogy sikerülni is fog!

Írta: Farkas Kitti