Jótékonysági kori party az Acro Ice-al

1
Fotó: Körősi Tamás

Rendkívüli élményben lehetett része azoknak, akik múlthéten részt vettek az Óbudai Egyetem által szervezett jótékonysági kori partyn, ahol a Vörös Keresztnek gyűjtöttek adományokat. Amellett, hogy a hangulat remek volt, és a hideg korcsolya pálya melletti forralt bor melengette az embereket, nem csak jégre lehetett szállni, hanem több fellépőt is meglehetett nézni. Többek között partnerünket, az Acro Ice-t és Nádas Ádámot.

Nem mindennapi látvány volt, amit a srácok csináltak, ugyanis akrobatikus korcsolyázást spékeltek meg ledes világítású ruhákkal.

Sportivo Acro Ice a2

Az estét Nádas Ádám értékelte:

A Vöröst Kereszt adománygyűjtésének szervezett partyn léptünk fel, amit gyakorlatilag véletlenül sikerült összehozni, ugyanis éppen két szerződés között vagyunk és a pihenő időnket töltjük. Nagyon jó volt magyar közönség előtt korizni. Nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy a legelső edzőm is a közönség sorai között volt. Amikor tizenhat évesen elkezdtem korcsolyázni kettő edző is lemondott rólam, hogy már túl koros vagyok, de ő elvállalt, és már hat éve nem látott korcsolyázni, tehát emiatt is nagy élmény volt számomra. (Az eseményről képes galéria itt látható.)