Ismét dobogón

0

Szepesi Tibi mögött egy újabb sikeres hétvége áll. Szülővárosában, Hajdúböszörményben rendezték meg a Kexx Fesztivált, ahol első helyezést sikerült elérnie. Elmesélte nekünk az élményeit, és azt, miket tervezget a jövőre nézve.

„Még sosem sikerült itthon a dobogó legfelsőbb fokára felállni ezen a versenyen. Talán a bizonyítási vágy vagy az izgalom lehet az oka, viszont idén rengeteget készültem, mivel előtte egy héttel volt a Fise világkupa sorozat második állomása Budapesten, így ez pont kapóra jött. Idén mind mentálisan mind fizikailag jobban fel voltam készülve az előző évekhez képest. A pálya állapota nem volt 100%-os, apróbb hibák voltak benne, de ez bárhol megesik. Magyarországon, igazából mindenki ugyan azon a pályán versenyzik ilyenkor. Sikerült hibapont nélküli selejtező kört mennem, így magabiztosan jutottam a döntőbe, ahol a körömben begörcsölt a vádlim egy trükk közben, és hatalmasat zakóztam. Ezen kívül dinamikus változatos kört sikerült mennem és szerencsére az utolsó trükkel meg tudtam menteni, ami egy szaltó dupla vázpörgetés volt. Nagyon boldog voltam, hogy elhozhattam az első helyet, mégis csak itthon versenyeztem és sikerült megfelelnem az elvárásoknak.

Jelen álláspont szerint ez volt a szezon utolsó versenye itthon, amin érdekelt voltam, de hátha írnak ki még versenyt. A célom az egyetem mellett beépíteni még több mentális és fizikai edzést, ami jobbá teheti a bmx élményét. Szeretnék külföldre el jutni edzeni, és a következő szezonban már külföldi versenyen is megmérettetni a tudásomat.”