A Gravity Academy bemutatózott

0

Vasárnap, Budapesten a kellemes melegben az emberek nem csak a repülők trükkjeit csodálhatták az égen, hanem több érdekes bemutatónak is szemtanúi lehettek a 2017-es Red Bull Air Race-n. Többek között fellépett a Gravity Academy csapata is. Fábián Márk és Kajtár Norbi mesélt nekünk erről az élményről.

https://www.instagram.com/p/BWOBJkGhHgC/

Fábián Márk: A hétvégén a Gravity Academy csapattal a Red Bull Air Race 2017-es budapesti állomásán bemutatóztunk az Activation Zone-ban. A jó időnek hála rengeteg látogatója volt a rendezvénynek, akiknek időről időre extrém sport bemutatót tartottunk az alábbi sportolókkal: Jamrik András, Biketrial; Gyenes Pál, Flatland BMX; Kajtár Norbi, parkour, illetve jómagam egykerekűvel. A bemutatókon Szász Kitti többszörös Freestyle foci világbajnok is csatlakozott hozzánk.

Kajtár Norbert: Szerencsére jó idő volt, az embereket érdekelte a shown-k.Nekem fájt mind a két kezem, úgy csináltam végig az egész hétvégét, de jól éreztem magam. A kiírt fellépésektől függetlenül a rögtönzött bemutatóknál is ottmaradtak az emberek, fotózkodni akartak velünk, kérdezgettek a sportokkal kapcsolatban, amiket ott láttak, majd a fellépések után elismerésüket nyilvánították. A karcosok klubja jó zenével festette a hangulatot, ezzel is kerekebb lett számomra a hétvége. Óriási dolog ez a műrepülés,hatalmas élmény lehet,  nagyon remélem hogy egyszer beülhetek egy ilyen gépbe és pörgetnek vele egy kicsit.