Gergics Miléna – Egy méltó ellenfél felett arattunk győzelmet!

0

A Videotonnál sem áll meg az élet! A székesfehérvári futballcsapat női ága zsúfolt és fárasztó hétvégét tudhat maga mögött, ám a győzelem és a sportág szeretete mindenért kárpótolta a játékosokat.

A vasárnap megrendezésre került Videoton – Pécs rangadóról beszélgettünk Gergics Milénával, a Vidi egyik kiváló hátvédével.

 

Hogyan tudnád értékelni a mérkőzést?

Összességében nem játszottunk rosszul, de több volt a csapatban, mint amennyit megmutattunk. Azonban egy szép góllal így is sikerült megnyernünk a mérkőzést, aminek nagyon örültünk, hiszen így továbbra is 100%-osak vagyunk az U18-as bajnokságban.

 

Milyennek latod a saját teljesítményedet?

Én csak egy félidőt lehettem a pályán, hiszen szombaton a teljes játékidőt végigvittem a felnőtt meccsen és a három félidős szabály ennyit engedett. Nem ez volt a legjobb „küzdelmem”, voltam már ennél jobb formában is, de egy átlagos teljesítménynek megfelelt. A következő meccsen igyekszem még jobban teljesíteni!

 aaaaaaaaaaaaaamiliaaa

Mit gondolsz az ellenfélről? Erre a nehézségi szintre számítottál?

A Pécs együttese viszonylag jól szervezett futballt mutatott be. Igyekeztek ránk erőltetni a saját játékukat, de szerencsére mi is megtettük, amit kellett – így sikerült nyernünk. Összességében szerintem egy méltó ellenféllel volt dolgunk!

 

Mennyire terhelt le téged ez fizikálisan?

Fárasztó volt, mert, ahogy említettem eléggé sűrű hét áll mögöttünk és azért Pécs nem is itt található a közelben, de igyekeztem hozni, amit kellett.

 

Mi, vagy inkább ki vár rátok most?

A következő megmérettetésünk a Kelen Sc ellen lesz, ez egy felnőtt bajnoki mérkőzés. Ők erős csapat, de igyekszünk a saját stílusunkban focizni, és megszerezni a győzelmet!