FIA Kamion Fesztivál

0

Ismét egy nagyon izgalmas hétvége vár ránk! A Hungaroringen kerül megrendezésre a FIA Kamion Fesztivál. Be kell vallanunk őszintén, minket leginkább a DFT-sek érdekelnek, ugyanis Nagy Martin és csapata szervezése alatt, Ők is izgalmas bemutatóval készülnek nekünk!

  • A nyár nagy részét edzésekkel töltöttük, igyekeztünk minden energiánkkal a mostani hétvégére koncentrálni – mesélte Martin az elmúlt időszakát idézve. – Augusztus 26-27.-én lesz az ETRC Kamion Európa Kupa és Fesztivál. Rendkívül izgalmas programok várnak majd a kilátogatókra. Fontos számunkra a jó szereplés, így mindent bele fogunk adni.
Fotó: Körősi Tamás

A freestyle motocrossos csapat öt tagból fog állni. ARTUR PUZIO- artur_fmx / Poland, Lamos Attila- dft.fmx, Nagy Martin-martinnagyfmx dft.fmx, Szabolcs Attila TOTO-dft.fmx, EVAN MULLARKEY – evanmullarkey /Ireland

Maga a rendezvény több szegmensből épül majd fel. Lesz Old Timer Kamion felvonulás, új fejlesztésű kamionok felvonulása. És az alsó Porsche parkoló lesz a motorosok helyszíne, ahol bemutatózni fognak, minden elképzelésünket kielégítve.

Fotó: Körősi Tamás

Hogy mi vár ránk ezen a hétvégén?

  • Lesznek külön gyerek programok, a motorokra is felülhetnek a kisebbek, lesz dedikáló sátor, minden bemutató után tizenöt perc dedikálás lesz. Ingyen pólók repülhetnek majd a közönségbe. Emellett pedig rengeteg gyors motor, kocsi és kamion is szórakoztatja a kilátogatókat.

Mi biztosan kint leszünk és csak ajánlani tudjuk, hogy gyertek ki minél többen és töltsetek velünk és DFT-vel egy izzó, utolsó augusztusi hétvégét a Hungaroringen.

Fotó: Körősi Tamás