Ez történt: Fise Budapest 2017

0
Fotó: Pálfi Balázs

Látványos show műsorok, elképesztő mutatványok, valamint egy tökéletes családi program. Így tudnánk jellemezni mindössze pár szóval, a Kopaszi Gáton megrendezésre került nívós extrémsport világbajnokságot, melyen a nemzetközi indulók mellett a magyarok is képviselték kis hazánkat, méghozzá igen sikeresen.

Négy szakág képviselői szórakoztatták a közönséget akrobatikus mutatványokkal a hétvégén Budapesten, az Extrémsportok Nemzetközi Fesztiválján, amely elsöprő sikert hozott. Három nap alatt több mint 25 000 néző látogatott ki a BudaPark-ba, hogy szurkoljanak a világ legjobb ridereinek.

Sajnos az időjárást még nem tudjuk befolyásolni, így a pénteki és szombati kánikula után megérkezett az eső is, ami a vasárnapi programok lebonyolításában okozott némi fejtörést a szervezőknek, azonban délutánra minden a megszokott kerékvágásban zajlott tovább.

Szépvölgyi Dávid – FISE Budapest 2017 / Fotó: Pálfi Balázs

Eredmények megtekinthetőek az alábbi linken: http://www.fise.fr/en/fise-world-series-2017/fise-world-budapest-2017/results

Nincs megállás, hiszen a sorozat robog is tovább, ugyanis szeptember 15 és 17-e között Cakadában rendezik meg a bajnokság harmadik fordulóját, melynek az albertai Edmondon ad otthont. Az indulók három versenyszámban mérhetik majd össze tudásukat és tehetségüket, név szerint BMX Freestyle Park, BMX Freestyle Flatland és Slopestyle Mountain Biking kategóriában.

Fotó: Pálfi Balázs

További sok sikert kívánunk a résztvevőknek és még több eszméletlen trükköt, a nézők legnagyobb örömére! Győzzön a legjobb.