Elfogytak az áprilisi jégkorong-vb bérletei, indul a jegyértékesítés

0
Fotó: Mudra László - MJSZ

A világbajnokság magyar bérletei közel 48 óra alatt elfogytak, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy még Karácsony előtt elkezdik a jegyértékesítést. A világbajnokság mérkőzéseire szóló jegyeket csütörtökön 13 órától lehet megvásárolni a jegy.hu rendszerében.

A magyar jégkorong-válogatott 2008-ban és 2015-ben is kiharcolta már a feljutást a világ legjobbjai közé, jövőre ennek hazai pályán, a Papp László Budapest Sportarénában feltehetően telt ház és a világ egyik legjobb szurkolótábora előtt ismét nekirugaszkodhat.

Fotó: Mudra László – MJSZ

A magyar csapat ellenfelei közül Kazahsztán legjobbjai az orosz szuperligában, a KHL-ben edződnek nap mint nap, Szlovénia és Olaszország az A-csoport legutóbbi kiesőiként kerültek ide Lengyelország új, az NHL-ből érkezett vezetőedzőjével szintén kemény ellenfél lesz, és Nagy-Britannia válogatottja is képes lehet bárkit legyőzni a csoportban.

A nemzetközi szövetség egyetértett a Magyar Jégkorong Szövetség azon szándékával, hogy a korábbi években megszokottnál nagyobb szabású legyen a rendezvény. Ezért szurkolói faluval, rengeteg aktivitással, show-elemekkel és természetesen a közönség magas szintű kiszolgálásával készülünk.

“A mi sportunk nem háború, a mi sportunk fesztivál”- szól az egyik közkedvelt szurkolói dal, és a budapesti vb tényleg az lesz, egy egyhetes szurkolói sportfesztivál. Ha Ön sem akar lemaradni a mérkőzésekről, a jegy.hu oldalon csütörtökön 13 órától meg tudja venni a belépőket.

Fotó: Mudra László – MJSZ