Döntős a magyar válogatott, Dél-Kórea következik!

0
Fotó: Körősi Tamás

A magyar hokisok az egy gólos hátrányt két gólos előnnyé formálva, 3–1-re legyőzték Dániát a Hokihét torna második csoportmeccsén, így bejutottak a döntőbe, ahol ma délután Dél-Koreával játszanak majd!

Nem titkolt céllal a döntőért lépett a tüskecsarnok jegére a magyar jégkorong-válogatott Dánia ellen. A gólcsenddel eltelt első etap után a dán Steffen Frank jutatta fórhoz a csapatát, a 23. percben. A magyar csapat ezúttal is domináns szerepet játszott, sokkal többet próbálkozva és uralva a támadások javarészét, amelyet aztán gólra, gólokra is váltott. A 36. percben Kóger Dániel egyenlített az A-csoportos világbajnokságon 8. helyen végző dánokkal szemben.

 

ahooooooo

 

A záró húsz perc első részében nem született gól, majd hét egységgel a finis előtt Nagy Krisztián egy kapu előtti kavarodást kihasználva megszerezte a vezetést a mieinknek. A dánok mindent megpróbáltak az egyenlítésért, még a kapust is levitték, de egy korongvesztés után Vas János az üres kapuba lőtt, és ezzel eldöntötte a mérkőzés sorsát, és a döntős kilétének kérdését!

Ellenfelünk a másik csoportot megnyerő Dél-Kórea, ma 15:30-tól! 

 

aho

 

ahooooooooo

 

ahoooooooo

 

ahoooooo

 

ahoooo

 

ahooooo

 

ahooo

 

aho