Bajnokok a pályán

0

Hosszú és kimerítő szezont tudhat maga mögött az LMSK U19-es csapata, de mint mindig a kemény munka most is meghozta a gyümölcsét, és az idény végeztével Ők emelhették a magasba a bajnoki trófeát.

Az új cím megünneplése és az éremátadás ceremóniája is sajátos jellegű volt. Az ifjú „titánok” pályáján a múlt és a jelen elevenedett meg, ugyanis a tíz évvel ezelőtti felnőtt bajok csapat és a jelenlegi aranyérmesek mérték össze erejüket egy barátságos mérkőzés keretein belül.

Ezen a „gálán” nyílt alkalmunk beszélgetni Nyikos Martinnal, az LMSK U19-es csapatának egyik ikonikus tagjával.

Mindenekelőtt gratulálni szeretnék a friss címhez. Milyen érzések kavarognak most benned?

Szenzációs hogy el tudtuk ezt érni. Úgy indultunk neki a szezonnak, hogy lesz, ami lesz… pár mérkőzés után pedig már tisztán kirajzolódott, nincs kizárva a végső győzelem. Nagyon jó edző, kiváló csapat… és hát 22 győzelem, 1 vereség valamint 1 döntetlen. Úgy hiszem összességében nem is olyan rossz.

Hogy született meg a mai program gondolata?

Nos, a 2006-2007-es szezonban a klubunk felnőtt csapata 3. helyezést ért el és gondoltuk, hogy a nézők is szeretnék régi kedvenceiket ismételten a pályán látni. Szerencsére nagy sikere lett és igen szép számban kilátogattak a nap folyamán.

Melyik volt számodra a legemlékezetesebb mérkőzés?

Nem könnyű feladat egyet kiválasztani, de talán az, amikor Fehérvárcsurgót hazai mérkőzésen az én szabadrúgás gólommal, a 78.percben vertük meg. Szép pillanat volt.

Hogyan készültök a következő idényre?

Jelenleg nem gondolkodunk a jövőben, élvezzük a bajnoki aranyat. A csapatunk az elejétől fogva nagyon jól összetett brigád, sosem görcsöltünk rá egy éles helyzetre sem, mindig a jelent néztük és csak a legjobb 11 került a pályára! Örömmel tölt el, hogy Horvát Albert, a csapatunk csatarának nevét olvashatjuk a góllövő lista élén. A Megye 1 biztosan nehezebb lesz, de mindent meg fogunk tenni, hogy a sport és a nézők elvárásait kielégítsük.